Konekuljettaja betonielementtitehtaalle, Järvenpää
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Haemme asiakkaallemme KONEKULJETTAJAA Järvenpäähän betonielementtitehtaalle 

Heti kärkeen: aikaisempi kokemus siltanosturista ei ole ehdoton vaatimus. Etsimämme tekijä oppii nopeasti, omaa kokemusta vaativista kuormaustehtävistä ja on luonteeltaan äärimmäisen tarkka ja huolellinen.

Työtehtävä pähkinänkuoressa: betonielementtien siirtäminen, varastointi, lastaaminen ja kaikki muukin käsittely niin siltanosturilla, vetomestarilla kuin suurilla ulkotrukeillakin. Työ vaatii äärimmäistä huolellisuutta, malttia sekä pelisilmää, sillä kyseessä on huomattavan painavan mutta herkän tavaran käsittely.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, pääsääntöisesti arkisin. Välttämättä juuri varastoympäristöstä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ja tutkintoakaan et tarvitse. Valmis osaaminen vaativista kuormaustehtävistä on erinomainen tausta tähän hommaan. Huippu-urheilija ei tarvitse olla, mutta luonnollisesti tehdasympäristö vaatii hyvää peruskuntoa ja -terveyttä, sillä liikkumista ja kiipeilyä on luvassa. Palkkaus sovitaan yksilökohtaisesti osaamisen perusteella.

Työ on itsenäistä ja vastuullista, työolosuhteet vaihtelevat kylmästä hallista aurinkoiseen pihaan ja osaavalle kaverille on myös koulutusputki auki. Työpaikan sijainnin takia autolla kulkemisen mahdollisuus olisi suotavaa.

 

Hakemuksesi ansioluetteloineen pystyt lähettämään oheisen linkin kautta, kiitos. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Lisätietoja työstä antaa,

Henkilöstökonsulttimme Bettina Klinge

050 337 9694 bettina.klinge@personalhuset.fi

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510020
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Järvenpää