(Poistunut julkaisusta)

Koneistustaitoinen puuseppä
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

AMMATTITAITOISELLE PUUSEPÄLLE TÖITÄ, OTA TALTTA KÄTEEN JA NAKUTTELE HAKEMUS!

Asiakkaamme haluaa olla menestynein yritys maailmassa suunnitellessa, rakentamalla ja toimittamalla alusten avaimet käteen -sisustus. Yritys tekee juuri tämän johtavalla ja innovatiivisella tekniikalla, kilpailukykyisellä hinnoittelulla, kokonaisvastuulla ja korkealuokkaisella palvelulla ja tuella.

Heidän tavoitteena on olla ensisijainen kumppani luomalla erikoistuneita risteily- ja matkustaja-alusten sisätiloja koko alusten elinkaaren ajan. Tule ja hae mukaan tähän porukkaan!

Sinulla saattaa olla puualan perustutkinto, suuntautuminen puusepäksi, mutta ammattilaisena ymmärrät ettei näitä hommia papereiden varassa tehdä vaan työkokemus tarttuu työmaalla/pajassa. Sinulla on kädentaitoja, laatutietoisuutta, piirustustenlukutaitoa ja osaat koneistaa. Työtehtäväsi liittyy levykalusteiden sekä massiivipuutuotteiden valmistaminen itsenäisesti piirroksista lukien. CNC-koneen käyttö, 3D-mallin muokkaus cnc-työstöradoiksi ja koneistaminen Holzherilla itsenäisesti.

Tarjoamme:

  • Työterveyshuollon heti ensimmäisestä päivästä
  • Laadukkaat Blåkläderin työvaatteet ja varusteet
  • Hilti tai Makitan akkukäyttöiset työkoneet käyttöösi
  • Autamme päivittämään vaadittavat työkortit ja koulutukset maksutta
  • Autamme tarvittaessa asuntoasioissa
  • Kilpailukykyisen palkan sekä TES:iin perustuvat lisät
  • Maximus Oy:n tuen

 
Lähetä hakemus linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryn pojat Kaitsu 045-113 4398, Sami 045-602 0009, Teemu 050-347 3381 ja Toni 050-464 4354.

Alamme haastatella hakijoita heti hakemusten saavuttua ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu Maximukseen tästä: https://rekry.maximus.fi/