(Poistunut julkaisusta)

KONEISTUSSOLUN KÄYTTÄJÄ, Sastamala
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Lapua, virallisesti Nammo Lapua Oy ja Nammo Schönebeck, ovat osa suurta pohjoismaista Nammo-konsernia. Päätuotteitamme ovat pienikaliiberiset patruunat ja komponentit siviili- ja ammattikäyttöön. Lapuan patruunatehdas perustettiin vuonna 1923 ja sen jälkeen Lapua on kasvanut alan arvostetuimpiin tuotemerkkeihin. Maailman parhaimmat ampujat valitsevat Lapuan patruunat. www.lapua.com
 
Etsimme nyt Sastamalaan pikaisella aikataululla KONEISTUSSOLUN KÄYTTÄJÄÄ teollisuuden tuotannon tehtäviin. Työvaiheet ovat pääsääntöisesti koneavusteisia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin klo 6-14 ja 14 – 22 ja tehtävässä sovelletaan teknologiateollisuuden (metallialan) työehtosopimusta, TVR 5.
 
Työhösi kuuluu mm.
- robottisorvin valvonta
- aihioiden lataaminen paletteihin
- laaduntarkastus
 
Toivomme sinulta 
- aiempaa työkokemusta teollisuuden työtehtävistä, mieluiten metallialalta
- trukkikorttia
- hyvää fyysistä kuntoa
- tehokasta, yhteistyökykyistä ja vastuullista työotetta
- valmiuksia omaksua uusia työtehtäviä ja –tapoja
- suoritetut työturvallisuus- ja tulityökortit ovat eduksi, mutta ne voidaan suorittaa myös työn ohella
 
Työssä on edellytyksenä noudattaa annettuja turvallisuusohjeita sekä käyttää määrättyjä suojaimia. Kaikkiin työtehtäviin ja turvallisuusmääräyksiin annetaan kattava perehdytys. Työntekijöiltä vaaditaan nuhteetonta taustaa ja valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys sekä työhöntulotarkastus. 
 
Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan ja kestää 30.6. asti, jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mukavan ja tiiviin työporukan tuen sekä tilaisuuden oppia monipuolisesti eri työvaiheita.
 
Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikimmiten sillä aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpower Groupin Recruitment Consultant Laura Toikkanen 040 185 6438.
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.