Koneistuspuolen työnjohtaja, Lappeenranta
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haemme Lappeenrantaan asiakasyrityksellemme koneistuspuolen työnjohtajaa konepajalle

Asiakkaamme on korkealuokkainen teollisuuden teräsrakenne- ja säiliövalmistaja.

Toimit koneistusosaston tulosta tekevänä ja käytännönläheisenä työnjohtajana. Vastaat koneistusosaston laadusta, toimitusvarmuudesta, työturvallisuudesta ja asiakasyhteistyöstä.

Työssäsi toimit esimerkillä johtavana esimiehenä, suunnittelet, johdat ja ohjaat työntekijöiden sekä koneiden työkuormituksia ja huolehdit laitteiden ja koneiden riittävyydestä.

Piirustustenlukutaito on ehdoton edellytys tehtävässäsi.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta konepajaympäristöstä ja esimiestyöskentelystä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (kone-/valmistustekniikan teknikko/insinööri, Lisäksi työnjohtajalla on hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot sekä vähintään B-ajokortti.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on voimassa toistaiseksi.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1467559
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta