(Poistunut julkaisusta)

Koneistuksen työnjohtaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkallemme Euran seudulle työnjohtajaa konepajalle.

Työtehtäviisi kuuluu mm. koneistuksen työnjohtotehtävät, esimiestehtävät sekä osaamisen mukaan laajempia tehtäviä tarjouslaskennan ja myynnin parissa. Sinulla on aiempaa kokemusta metallialan työnjohtotehtävistä sekä alan koulutus. Ymmärrys koneistuksesta tai kokemus sen työnjohdosta on välttämätöntä. Luet piirustuksia ja ymmärrät lastuavasta työstöstä.

Etsimme työntekijää eläkkeelle jäävän toimihenkilön rinnalle ja myöhemmin tilalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta tarkoituksena on vakinaistaa työntekijä asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja saat mahdollisuuden kehittyä ja haastaa itseäsi uusien työtehtävien myötä. Saat hyvän perehdytyksen ja mukavan työyhteisön tueksesi.

Hae paikkaa pian. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 
Asiakkuuspäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi