(Poistunut julkaisusta)

Koneisto- ja putkistosuunnittelija projektiin, kokoaikainen, FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy, Helsinki
FCG

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Oletko kiinnostunut koneistojen ja putkistojen 3D suunnittelusta? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa ongelmia ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Koneisto- ja putkistosuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:lle, oma-aloitteista Koneisto- ja putkistosuunnittelija kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on projektiluontoinen ja ainakin aluksi määräaikainen (2kk). Aloitus on mahdollisimman pian ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Koneisto- ja putkisuunnittelijan tehtävässä toimit laitosten putkistojen ja koneistojen suunnittelijana 3D-ympäristössä. Tehtäviin kuuluu myös toteutuspiirustuksien sekä laite-erittelyiden ja listauksien laadinta kohteiden toteutusta varten. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden oppia 2D ja 3D mallintamisesta käytännön tehtävissä. Kohteita ovat vesihuolto- ja ympäristötekniikan laitokset sekä polttoaineen jakeluasemat.

FCG Finnish Consulting Group on yksi Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. FCG:llä työskentelee konsultoinnin ja suunnittelun osaajia laaja-alaisesti niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Keskimäärin 750 henkeä työllistävä FCG tarjoaa työntekijöilleen paikan kiinnostavien ja monipuolisten asiakasprojektien parissa. Lisätietoja FCG:stä: http://www.fcg.fi/fin/

Pääasialliset tehtävät

 • Suunnittelet laitosten putkistoja ja koneistoja tietomallintamalla 3D-ympäristössä
 • Teet toteutuspiirustuksia
 • Laadit laite-erittelyitä ja listauksia urakkakyselyistä kohteiden toteutusta varten
 • Ratkaiset haasteita reippaalla otteella

Odotamme sinulta

 • Ymmärrystä 2D sekä 3D CAD koneiston ja putkistonsuunnitteluohjelman perusteista
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esimerkiksi koneinsinööriopinnot)
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteista työotetta ja joukkuepelaajan asennetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä koneisto- ja putkistosuunnittelun alalla
 • Työskennellä isossa yrityksessä käytännönläheisessä projektissa
 • Ison konsernin tuomat mahdollisuudet
 • Erinomaisen työympäristön alan tehtävissä ja innokkaan työtiimin

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.5, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää, 0504637212, tiia.maenpaa@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.