Koneistajien rekrykoulutus, ANDRITZ Savonlinna Works Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haluaisitko olla osa teollisuuden huipputiimiä ja luoda uraa yhdessä maailman johtavista oman alansa yrityksistä?  Nyt siihen on oivallinen mahdollisuus! Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä me koulutamme sinusta sellaisen!

ANDRITZ-konserniin kuuluva Savonlinna Works Oy sijaitsee kuvankauniissa Savonlinnan kaupungissa Saimaan äärellä ja palvelee asiakkaitaan maailmanlaajuisesti.
ANDRITZ Savonlinna Works Oy valmistaa koneita ja laitteita sellu- ja paperiteollisuudelle ja tuottaa myös monipuolisia huolto- ja varaosapalveluita asiakkaiden tarpeisiin.

ANDRITZ Savonlinna Works hoitaa koko valmistuksen aikaisen toimitusketjun ja lisäksi tarjoaa palveluja huoltoon, varaosiin ja asennusvalvontaan. Yli sadan vuoden historia takaa asiantuntevan toiminnan ja työntekijäystävällisen ympäristön, jossa jokainen tekijä saa työskennellä ajanmukaisten työvälineiden parissa ja kehittyä oman alansa huippuosaajaksi.

 

ANDRITZ Savonlinna Works investoi uuteen, entistä suurempaan koneistusyksikköön, jonka ydintiimiin haemme rekrykoulutuksen kautta uusia koneistajia. Henkilöt tulevat olemaan mukana uuden koneen työpisteen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Valitut henkilöt työllistyvät koulutuksen jälkeen suoraan ANDRITZ Savonlinna Worksin kirjoille vakituiseen työsuhteeseen ja saavat ainutlaatuisen tilaisuuden näyttää osaamisensa ja luoda uutta uraa konsernissa, jossa työntekijöistä pidetään huolta ja heille annetaan aito mahdollisuus kehittyä, kouluttautua ja luoda työuraansa.

Etsimämme henkilöt ovat käyneet metallialan perustutkinnon, koneistajan ammattitutkinnon tai ovat muilla tavoilla hankkineet perusosaamisen metallipuolen tehtävistä.
Pohjaosaamista täydennetään 80 päivää kestävällä rekrykoulutuksella, jossa käydään läpi mm. CNC-koneen ohjelmointia ja käyttöä, CAD/CAM-tekniikan perusteita sekä yleisiä asioita, kuten nosto-ohjeita, laatujärjestelmää ja työturvallisuuskäytäntöjä.
Koulutus alkaa 10.6.2019.

ANDRITZ Savonlinna Worksilla valmistettavat kappaleet ovat pääsääntöisesti yksittäiskappaleita tai pieniä sarjoja, joten työn haastavuus ja vaihtelevuus on taattua. Arvostamme hakijoissa oikeanlaista asennetta ja hyvää työmotivaatiota.
Tärkeää on halu oppia uusia asioita sekä olla mukana kehittämässä uuden tiimin työskentelyä eteenpäin.
Työ on 3-vuorotyötä ja edellyttää hakijoilta hyvää fyysistä peruskuntoa.

ANDRITZ Savonlinna Works panostaa työturvallisuuteen sekä työntekijöidensä hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Vakituisen työsuhteen lisäksi työntekijät saavat kilpailukykyisen palkan, joustavan/liukuvan työajan sekä kattavan työterveyshuollon ja tuen vapaa-ajan toimintaan. Käytössä on kulttuuri- ja liikuntasetelit, viikoittaiset salivuorot sekä etuja ja tarjouksia paikallisista yrityksistä.

Älä epäröi, mikäli haluat tulla osaksi avointa ja kannustavaa työyhteisöä kansainvälisessä organisaatiossa, jossa ammattitaitoasi arvostetaan!

Hae paikkaa CV:n kera oheisen hakulomakkeen kautta. Muista jättää hakemuksesi sekä RTK-Henkilöstöpalvelun hakulomakkeella ( http://rtk.likeit.fi/apply/6255901 ) että TE-Palveluiden koulutushakuun (koulutusnumero: 685949)

Lisätietoja voit kysyä RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhoselta, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Katso myös ANDRITZ Savonlinna Works Oy:n tallenne Messilivestä osoitteesta:

https://www.youtube.com/watch?v=us6wWFynYWU

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266292
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Savonlinna