Koneistajia
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Etsimme ammattitaitoisia koneistajia sorvaukseen ja jyrsintään asiakkaallemme Karkkilaan!
Voit olla alan konkari tai aloitteleva koneistajatähti, tällä alalla töitä riittää! Käytössäsi on useita huippukoneita, joihin saat tarvittaessa kattavan perehdytyksen.

Työnkuvasta:
Pienet kappaleet valmistetaan tankoautomaattisorveilla, joissa on vähintään kaksi karaa, kaksi revolveria ja ns. pyörivät työkalut. Tankoautomaattisorveissa on Fanuc, Siemens ja Traub/Mitshubishi ohjauksia.

Isommat kappaleet valmistetaan istukkasorveilla, joita löytyy pelkällä sorvaus ominaisuudella sekä kahdella karalla, kahdella revolverilla ja ns. B-akseli jyrsinkaralla varustettuja koneita. Istukkasorveissa on Siemens ja Fanuc ohjaus.
Jyrsinkoneet ovat puolestaan Brother, Fanuc ja Heidenhain ohjauksilla 3- ja 4-akseli koneita. Osa koneista on paletinvaihtajalla ja vaakakaraiset koneet ovat 78 paletin FMS:ssä.

Koneistettavat osat ovat mm. alumiinia, muoveja, ruostumatonta ja haponkestävää terästä. Osien koko vaihtelee sormenpäästä koripallon kokoluokkaan, mutta lähes kaikki ovat käsin liikuteltavissa. Tarvittaessa opastamme tehtäviin, jos sinulla on intoa ja mahdollisesti jokin muu metallialan koulutus.

Avoimia työpaikkoja on kaikissa yllämainituissa koneryhmissä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa ja palkka neuvotellaan taustasi ja kokemuksesi huomioiden. Suomen kielen taito vaaditaan, koska työohjeet ovat suomeksi. Kyseessä on vakituinen pesti, nappaa siis tästä itsellesi tulevaisuuden työ!

Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 10-14 Heidi Alitalolta p. 040 624 7681 heidi.alitalo@citywork.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1395978
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Karkkila