(Poistunut julkaisusta)

Koneistajia
Telatek Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Telatek -yhtiöt on perustettu 1977 Raahessa. Alkutaipaleestaan asti yritys on hyödyntänyt edistyksellisiä tekniikoita teollisuuden kunnossapidossa ja raskaassa konepajavalmistuksessa. Telatek Service on kunnossapidon, asennuksen ja On-Site-koneistuksen erikoisosaaja, joka toimii Porvoosta, Nokialta, Raahesta ja Kittilästä käsin. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta. Henkilöstöä yhtiöissä on yhteensä noin 100 ja liikevaihto on noin 12 Meur.

Telatek Service Oy hakee

Koneistajia Naantaliin 1.7.2020 perustettavaan palvelukeskukseen.

Työtehtävät
Työtehtäviin kuuluu mm. jyrsintä ja sorvaaminen manuaalikoneilla, muut koneistajan työtehtävät sekä erilaiset asennus/kunnossapitotehtävät Naantalin huoltokeskuksella sekä asiakkaiden toimipaikoissa.

Tehtävässä vaaditaan :

- Metallialan koulutustausta ja kokemusta manuaali koneistuksesta.
- Kärkisorvaus ja aarporaus taitoa, pienten ja keskikokoisten kappaleiden koneistuksesta
- Matkustusvalmiutta pääosin kotimaassa, tarvittaessa ulkomailla
- Luovaa ongelmanratkaisukykyä

Eduksi katsotaan:

- CNC-sorvaus osaaminen
- CAD/CAM-ohjelmistojen osaaminen
- Karusellisorvaus osaaminen
- Tarkkuushionta osaaminen
- Hitsaus ja asennus kokemus
- Englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan yrityksessä, jonka innovatiiviset ratkaisut ovat parantaneet asiakkaiden kriittisten laitteiden käytettävyyttä ja energiatehokkuutta mm. kaivos-, perusmetalli ja energiateollisuudessa jo yli 40 vuoden ajan.

Työpaikka on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan välillä 1.4-1.7.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 31.3.2020 mennessä osoitteeseen teemu.hautala@sihti.fi tai https://www.sihti.fi/tyonhakija/tyopaikka/?job_id=37233

Vaihtoehtoisesti : Lisätietoa tehtävästä antavat projekti-insinööri Jyri Seppälä 050 322 9811 tai tuotantopäällikkö Mika Väänänen 040 541 6197