(Poistunut julkaisusta)

Koneistajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Oletko suorittanut kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon tai muun metallialan koulutuksen ja onko sinulle karttunut kokemusta koneistuksesta työn tai opintojen kautta? Etsitkö koulutustasi vastaavaa työtä?


Etsimme nyt eritasoisia KONEISTAJIA asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja työn tai opintoihin liittyvien harjoitteluiden kautta hankittua työkokemusta. Huomioimme eritasoisia osaajia, sillä työtehtäviä on sekä aloitteleville työntekijöille että alan kokeneille ammattilaisille. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Työnkuvan vuoksi voimassa oleva työturvakortti on välttämätön. Myös muut hakemukset otetaan huomioon.

Työt tehdään arkisin 2-vuorotyössä. Töiden arvioidaan alkavan kesän lopulla ja työnsä hyvin hoitavalla työntekijällä on mahdollisuus jatkaa töitä useiden kuukausien ajan.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, haastattelemme ehdokkaita kesän aikana! Lisätietoja tehtävästä Salla Pyhäjärveltä 040 703 5730 / salla.pyhajarvi@personalhuset-sg.com

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden oman alan työhön siistissä ja uusissa työtiloissa.  


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.