(Poistunut julkaisusta)

KONEISTAJIA VAASAAN!
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Koneistajia Vaasaan!

Voit olla joko metallialan kokenut konkari, jolle sorvaus, poraus ja koneistaminen on arkipäivää, tai olet urasi alkuvaiheessa ja haluat kehittää osaamistasi. Toivomme, että sinulla on kuitenkin Cnc-perusteet hallussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • alan koulutusta tai työkokemusta
  • piirustusten lukutaitoa
  • ahkeruutta ja sitoutumista
  • valmiutta toimia itsenäisesti
  • valmiutta tarvittaessa 2-vuorotyöhön
  • reipasta asennetta ja aktiivisuutta


Haemme henkilöitä pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi viihtyisän työilmapiirin ja mahdollisuuden olla osana omistautuvaa ja pätevää työyhteisöä. Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 22.1.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.