(Poistunut julkaisusta)

Koneistajia Teknologiateollisuuteen
Wärtsilä Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Tahdotko toimia työntekijänä Wärtsilän moottorituotannossa? Wärtsilä tähtää kannattavaan kasvuun tarjoamalla edistyksellistä teknologiaa ja elinkaariratkaisuja merenkulku- ja energia-alan asiakkaille.
Haemme nyt asiakkaallemme hyvällä asenteella varustettuja CNC-koneistajia määräaikaiseen työsuhteeseen.

CNC-Koneistajan työ sisältää erilaisten lohkojen koneistusta. Työ on tarkkaa, sisältäen laadun varmistamista ja erilaisia mittauksia valmistuksen aikana, sekä niiden kirjaamista. Lohkot ovat kooltaan suuria, ja niiden koneistaminen vaatii asetusten ja nostojen suorittamista. Työturvallisuus ja siisti työympäristö korostuvat raskaiden kappaleiden parissa työskennellessä. Muita työhön sisältyviä tehtäviä ovat muun muassa työkalujen huolto ja lohkojen viimeistelyvaiheet. Työmenetelmien kehittäminen, yhteistyössä prosessinkehittäjäien kanssa, on jatkuvaa.

Hakijana omaat alalle sopivan koulutuksen, esimeriksi koneistajan tutkinnon. Toivomme sinulta myös aiempaa kokemusta erilaisista (vaativista) koneistustehtävistä. Sujuva piirustustenlukutaito on tärkeää työssä suoriutumisen kannalta. Lisäksi odotamme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti, ja valmiutta vuorotyöskentelyyn. Valituille henkilöille tarjotaan asianmukainen perehdytys työhön. Työkieli tuotannossa on suomi, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Hakijoilta edellytämme motivoitunutta ja reipasta asennetta!

Työsopimus tehdään Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja se on noin 6:den kuukauden pituinen määräaikainen työsuhde. Tehtävään valituille henkilöille teetätämme työterveystarkastuksen, joka sisältää huumeseulan. Tarkastuksen läpäisy on edellytys työsuhteen syntymiselle.

Haethan tehtävää heti, sillä täytämme paikkoja jo ilmoituksen voimassaoloaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona/Markus Korpela 0504648493, arkisin klo 8-16.