Koneistajia, Parker Hannifin, Tampere
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2021
Oletko koneistuksen ammattilainen tai alan koulutuksen hiljattain suorittanut työnhakija? Etsitkö itsellesi uusia haasteita mielenkiintoisten ja osaamistasi kehittävien koneistustehtävien parista? Parker Tampere etsii juuri nyt uusia työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen - lue lisää ja tartu tilaisuuteen!

Parker Hannifinin Tampereen yksikkö suunnittelee ja valmistaa hydraulisia ohjausjärjestelmiä usealle eri toimialalle kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Järjestelmiä suunnitellaan asiakaslähtöisesti ja oma koneistamo tuottaa hydrauliikkalohkoja asennuksen tarpeisiin, jossa komponenteista kokoonpannaan valmiita järjestelmiä. Tampereen yksikkömme henkilöstömäärä on n. 70 työntekijää, joista lähes 20 ammattilaista työskentelee koneistustiimissämme.

Vahvistamme nyt koneistustiimiämme ja etsimme uusia

KONEISTAJIA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisessa ja itsenäisessä koneistustyössä hydrauliikkalohkojen valmistuksessa. Työtehtävien sisältönä on mm.

• CNC-työstökeskuksella työskenteleminen
• CNC-ohjelman editointi ja kiinnitysmenetelmien suunnittelu
• Kappaleiden vaihto
• Työkaluhuolto ja koneen päivittäishuollot, virhetilanteiden hallinta ja siisteyden ylläpito
• Laadunvarmistus (koneistetun tuotteen esipuhdistus, mittaaminen ja hyväksyntä)
• Tiimityöskentely

Annamme tehtäviin hyvän perehdytyksen töiden alkaessa ja ammattitaitoinen tiimimme toimii tukenasi töiden haltuun ottamisessa. Työskentelemme tällä hetkellä 2-vuorotyössä arkisin.

Tarjoamme mahdollisuuden pikaiseen työn aloitukseen ja tarvittaessa on mahdollista keskustella myös myöhäisemmästä työn aloitusajankohdasta, esim. kesän jälkeen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan Parkerille vakituiseen työsuhteeseen.


Edellytämme sinulta

- Tehtävät edellyttävät soveltuvaa koulutustaustaa, työkokemusta koneistustehtävistä, piirustusten lukutaitoa ja mittaustaitoa. Voit olla kokeneempi konkari tai vasta työuraasi aloittava nuori - olemme kiinnostuneita osaamisestasi ja halustasi oppia uutta!
- Toivomme soveltuvalta työntekijältä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää motivaatiota ja intoa uusien taitojen oppimiseen. Työntekijänä olet itsenäinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, olet työssäsi tarkka ja huolellinen sekä omaat ongelmanratkaisutaitoja.
- Katsomme eduksi kaiken kokemuksen valmistavasta konepajateollisuudesta. Fanuc / WinCam ohjelmointikielien sekä Lean -kehittämistyökalujen tuntemus katsotaan myös eduksi.


Tarjoamme sinulle

- Mahdollisuuden monipuolisiin työtehtäviin yhdessä maailman johtavista liikkeenhallinnan yrityksistä. Tässä työssä pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.
- Kansainvälisen yrityksen kattavat henkilöstöedut
- Turvallisuutta ja siisteyttä vaalivan työympäristön ja mukavat työkaverit


Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti osoitteessa www.staffpoint.fi. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.
Lisätietoja

Mikko Lepistö
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473298
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere