(Poistunut julkaisusta)

Koneistajia Loimaan seudulle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Etsimme koneistajia Loimaan seudulle työskentelemään jyrsimellä, karusellisorvilla tai aarporalla.

Asiakkaamme on keskiraskaiden ja raskaiden kappaleiden lastuavaan työstöön erikoistunut metallialan sopimusvalmistaja. Raskaiden CNC-koneistettujen kappaleiden ja räätälöityjen piensarjojen valmistuksen lisäksi yritys tarjoaa myös prototyyppien valmistusta ja korjauskoneistusta vankalla osaamisella. Vahvinta osaamisaluetta yritykselle ovat suurten kappaleiden CNC-avarrus, sorvaus ja syvänreiänporaus. Yrityksen konekanta ja tuotantotilat mahdollistavat jopa 120 tonnin painoisten kappaleiden koneistuksen.

Etsimme ammattitaitoisia koneistajia työskentelemään mm. aarporalla, karusellisorvilla ja pitkäjyrsinkoneella. Sopivalla hakijalla on vähintään kolmen vuoden kokemus raskaiden tai keskiraskaiden kappaleiden koneistuksesta, ohjelmointitaitoa (Heidenhain tai Siemens) ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme valituille henkilöille vakituisen työsuhteen ja osaamistasi vastaavan palkkauksen. Toiselta paikkakunnalta muuttaville voimme olla avuksi asunnon etsinnässä. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten haethan tehtävää pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan palveluinsinööri Miika Lähteenkorva, puh. 050 400 3817.