(Poistunut julkaisusta)

Koneistajia LL Mechatronics Oy:lle vakituiseen työhön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018Työn kuvaus:
  LL Mechatronics Oy on kehittyvä ja pitkäaikainen hienomekaanisten- ja mekaanisten konepajatuotteiden valmistaja. Tuotamme tarkkuutta vaativia osia ja osakokoonpanoja mm. puolustusvälineteollisuuteen, sairaalateollisuuteen, elektroniikkateollisuuteen, paperiteollisuuteen ja konepajateollisuuteen.
 
Valmistamme asiakkaiden asettamien tavoitteiden ja vaatimusten mukaisesti räätälöityjä hienomekaanisia tuotteita eri aloilla toimiville huippuyrityksille.
Tuotteet menevät kotimaahan sekä vientiin.
 
Haemme nyt LL Mechatronics Oy:lle Lohjalle koneistajia kaksivuorotyöhön. Työsuhde on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan LL Mechatronics Oy:n ja valitun henkilön välille.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää metallialan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta koneistajan tehtävistä. Sinulta löytyy ennen kaikkea asennetta, motivaatiota, aitoa kiinnostusta alaa ja omaa työtä kohtaan sekä halua oppia uutta. Olet myös valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa ja pystyt tekemään kaksivuorotyötä.
 
Persoonana olet oma-aloitteinen ja huolellinen sekä pystyt toimimaan ohjeiden mukaisesti. Arvostat työsi jälkeä ja haluat kehittää omaa osaamistasi.
Koneistajana tehtäviisi kuuluu metallisten kappaleiden ja koneiden osien työstäminen CNC-koneilla sekä mahdolliset kappaleiden viimeistelyyn liittyvät työt.
 
LL Mechatronics Oy tarjoaa mukavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi nykyaikaisilla työvälineillä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Koneistaja


Sijainti:  LOHJA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja