(Poistunut julkaisusta)

Koneistajia Juhani Haavisto Oy:lle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Juhani Haavisto Oy on vuonna 1987 toimintansa aloittanut tilauskonepaja. Kotkan Hovinsaarella ja Mussalossa sijaitsevissa yksiköissä konepaja työllistää yhteensä n. 75 ammattilaista. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani osana asiakkaamme arvoketjua. Toimintamme perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin.

Juhani Haavisto Oy:n tavoitteena on olla konepajapalveluita tarjoavien yritysten joukossa haluttu palveluyritys ja työnantaja, kun mittareina ovat palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys sekä henkilöstön hyvinvointi. http://www.juhanihaavisto.fi.

Haemme uudistuvalle ja voimakkaassa kasvussa olevalle asiakkaallemme Juhani Haavisto Oy:lle kolmea ammattitaitoista koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Kotkaan. Työsuhde alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti!

Toivomme hakijoilta:
- koneistajan peruskoulutusta,
- aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä,
- materiaalien tuntemusta sekä hyvää teknisten piirustusten lukutaitoa,
- näyttöä monipuolisten kappaleiden koneistuksesta,
- suomen- tai englanninkielen taitoa sekä
- kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn

Tehtävästä riippuen edellytämme lisäksi

-ohjelmointi- ja käyttötaitoa sorvien Siemens-, Mazatrol- tai Fanuc -ohjauksesta.
-tuntemusta 5-akseli koneistuksesta tai Mazak monitoimisorveista.

VAIHTOEHTOISESTI VOIT OMATA:
Erittäin vahvaa taustaa pitkien akseleiden valmistamisesta manuaalisorveilla tai hiomakoneilla.

Etsimme itseohjautuvia ja yhteistyökykyisiä ammattilaisia. Arvostamme innokkuuttasi ja tahtotilaasi taitojen jatkuvaan kehittämiseen ja uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle:
Vakituisen työsuhteen kehittyvässä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan lisäksi asianmukaiset, siistit työtilat ja -välineet sekä hyvät työsuhde -edut. Saat mahdollisuuden toimia osana tiimiä, jossa on mahtavat kollegat, kannustava ja työntekijöitä arvostava ilmapiiri.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin HR Consultant Antti Riihimäki, p. 040 668 6384, antti.riihimaki@adecco.fi. Hae tehtävää nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae tehtävää viimeistään 30.9. mennessä osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.