(Poistunut julkaisusta)

Koneistajia ja NC-sorvaajia
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haemme nyt hyvällä asenteella varustettuja sorvareita ja koneistajia Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on 60 vuoden kokemuksella voimansiirtotuotteita valmistava alalla arvostettu perheyritys. Asiakkaamme suunnittelee ja valmistaa mekaanisen voimansiirron ratkaisuja kaikille toimialoille, joissa tekninen laatu, haastavat käyttöolosuhteet ja ominaisuuksien optimointi ovat tärkeitä.

Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi semi CNC-sorvaus ja kokemuksesta riippuen; koneistus, hammastus, karkaisun jälkeinen sorvaus tai hionnat. Odotamme hakijalta soveltuvaa metallialan koulutusta ja vastaavaa työkokemusta. Odotamme kuitenkin vähintään kokemusta ja varmuutta manuaalisorvauksesta. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä.

Jos olet aiemmin mainittujen lisäksi oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, kehittymishaluinen ja itsenäiseen työhön pystyvä motivoitunut tekijä, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, modernin konekannan, etenemismahdollisuuksia, siistin ja turvallisen työympäristön, sekä hyvät työkaverit ja perheyhtiön pitkäjänteisen toimintapolitiikan.

Valittavan henkilön tausta ja kokemus vaikuttavat lopulliseen työtehtävään, joten laita rohkeasti hakemusta ja kerro meille osaamisesi!