(Poistunut julkaisusta)

KONEISTAJIA Hämeenlinnaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Kanta-Hämeessä sijaitseva asiakasyrityksemme etsii

KONEISTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin Hämeenlinnaan.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja reipasta asennetta. Lisäksi arvostamme aiempaa työkokemusta CNC-koneistajan tehtävissä sekä ohjelmointiosaamista.
Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvän työympäristön. Tehtävään valittujen henkilöiden on mahdollista syventää aiempaa osaamistaan ja siten kehittää ammattitaitoaan yrityksen sisäisen järjestelmän mukaisesti.

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töität – KONEISTAJIA Hämeenlinnaan. Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga Koivumäki p. 040 719 1713 tai inga.koivumaki@temp-team.fi