(Poistunut julkaisusta)

Koneistajakoulutus
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Etsitkö vakituista työtä? Koneistajista on pulaa Pohjanmaalla.

Isossakyrössä toteutettavassa RekryKoulutuksessa haetaan kymmentä koulutettavaa CNC-koneistajaa, mutta enemmällekin on tarve ja hakijoita toivotaan myös muualta maakunnasta tai jopa kauempaa. Isokyröläisistä ja Vaasalaisista (Tervajoki) yrityksistä mukana ovat Nortech Metal Oy, T-Drill Oy sekä Purso Oy. Koulutus toteutetaan yhteistyössä työ- ja elinkeinotoimiston kanssa.

Voit hakea RekryKoulutukseen, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. RekryKoulutus on työhallinnon (TE) rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu.

Lisätiedot:
Aikaisempi koulutus ja työkokemus kone- ja tuotantotekniikan tai muun teknisen alan työstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on aito kiinnostus koneistuksen työtehtävien oppimiseen ja valmius kehittää omaa ammatillista identiteettiäsi haasteellisissa työtehtävissä.

Koulutus sisältää:
- koneistuksen ja koneiden tietokoneohjauksen perusteet
- kappaleiden käsittelyä ja kiinnittämistä
- tarvittavat työturvakortit ja -luvat
- työssäoppimisen työpaikalla

RekryKoulutusohjelma koostuu tiiviistä lähiopetusjaksosta sekä työssäoppimisesta yrityksessä. Rekrytointikoulutus muodostuu kaikille opiskelijoille tarkoitetuista yhteisistä opinnoista ja henkilökohtaistetuista työpistekohtaisista opinnoista, joiden sisällöt poikkeavat toisistaan. Mahdollisuuksien mukaan opetellaan myös CAM-osaamista, jossa kappale tuodaan 3d-maailmaan ja suunnitellaan siellä ohjelma ja mitä kappaleelle tehdään.

Koulutuksen kesto:
Koulutuksen kesto on enintään 60 päivää, josta 20 päivää on työssäoppimista valitussa yrityksessä. Koulutuksen jälkeen kaikki koulutuksen läpäisseet henkilöt työllistetään valittuun yritykseen Go Onin kautta kuuden kuukauden määräaikaisella työsopimuksella. Tämän jälkeen yrityksillä on mahdollisuus palkata työntekijät omille kirjoilleen.

Kouluttajana toimii Sedu Education Oy. Koulutus alkaa 9.9.2019. Työssäoppiminen tapahtuu yritysten tiloissa Isokyrössä ja Tervajoella.

Lue lisää ja hae koulutukseen alla olevasta linkistä:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687618?locations=Sein%C3%A4joki&&announced=0&sort=1