(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja/Kappaleenvaihtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Etsimme asiakkaallemme Lehmoon työntekijää koneistuksen/kappaleenvaihdon tehtäviin. 

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemmällekin ajalle. Työ on 3-vuorotyötä arkisin. 

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta metallialalta, joskaan se ei ole välttämätöntä. Paikkaan voidaan ajatella myös henkilöä, jonka työura on vasta alussa, kunhan asenne ja motivaatio työtä kohtaan ovat kohdallaan. 

Jos kiinnostuit työpaikasta niin jätä hakemuksesi pikaisesti nettisivujemme kautta!

Lisätietoja: sara.keronen@rtkpalvelu.fi/p. 045 231 0590

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.