(Poistunut julkaisusta)

Koneistajaa Pietarsaaren Mekano Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Jakobstads Mekano Ab on vaikuttanut vuodesta 1960 lähtien metallialalla. Konetyöstö, lisenssihitsaus, m.m. kölien valmistus huippuluokan purjeveneisiin sekä huolto- ja korjaustyöt ovat vahvinta osaamistamme. Tarjoamme kokonaisratkaisuja vaativiin kohteisiin teollisuuteen sekä merenkulun ja kuljetusalan tarpeisiin. Ammattitaitoisen henkilökuntamme osaaminen, kun kyseessä ovat suuret kappaleet ja vaativat materiaalit, on ehdoton vahvuutemme. Toimintamme laatu perustuu ISO 9001 sertifikaatiimme, sekä 3834-2 hitsausjärjestelmäämme. Lisää toiminnastamme löydät osoitteesta www.mekano.fi

Haemme asiakasyritykseemme Pietarsaaren Mekano Oy palvelukseen Pietarsaareen

KONEISTAJAA 

Tehtäviisi kuuluu 
Vaativien teräksisten yksittäiskappaleiden ja piensarjatuotteiden tekoa sorvaussolussamme. Tärkeä osa työtä on sorvin asetus- ja ohjelmointi.

Odotamme
- alan koulutusta ja/tai työkokemusta
- kykyä ja halua oppia uutta
- tarkkaa työskentelytapaa
- joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
- voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja

Tarjoamme 
- mielenkiintoisen ja vastuullisen päivätyön ma-pe
- vakituisen työsuhteen ja hyvän työilmapiirin
- mahdollisuuden kehittyä tehtävässä
- kilpailukykyisen palkan ja asiantuntevan tiimin tuen

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 31.1.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.