Koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Var-Met Oy on kuopiolainen vuonna 1995 perustettu konepaja. Yrityksen palveluita ovat muun muassa hitsaus-, polttoleikkaus-, särmäys-, koneistus- ja kunnossapitopalvelut. Tällä hetkellä Var-Met Oy työllistää noin 25 henkilöä.

Etsimme asiakkaallemme Var-Met Oy:lle koneistajaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan tutkintoa tai suoritettua alan muuntokoulutusta. Etsimällämme osaajalla on hallussaan Fanucin perustiedot. Työskentelyotteeltasi olet motivoitunut ja oma-aloitteinen, sillä työpäiväsi pitävät sisällään paljon vaihtelua ja muuttuvia elementtejä.

Var-Metilla pääset osaksi koneistamon seitsemän hengen tiimiä. Työvuorosi ovat tällähetkellä päivävuoroa, mutta myös valmius kaksivuorotyöhön edellytetään ja se on täysin mahdollista tulevaisuudessa.
Viikkotunteja kertyy 39 tuntia neljälle päivälle, yleensä perjantaisin työvuoron hoitaa yksittäinen työntekijä.

Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa.

Työnantajanasi työsuhteen alussa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot