Koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Haemme Kuopioon Hydroline Oy:lle ammattitaitoisia koneistajia.

Työpäiväsi pitävät sisällään työstökoneiden ohjelmointia ja käyttämistä. Taustaltasi olet manuaali- ja/tai CNC-koneistuksen ammattilainen, jolla on CAD/CAM ohjelmistojen tuntemus. Lisäksi sinulta löytyy piirustusten lukutaito.

Olet joustava ja jämäkkä henkilö, joka tarttuu oma-aloitteisesti työtehtäviin. Sinulta löytyy myös tiimityötaitoa ja organisointikykyä.

Työarkesi tehtävässä on kaksivuorotyötä, mutta työtehtävien hoituessa hyvin, on sinulla mahdollisuus myös vapaaehtoiseen yövuoroon. Työtä on tarjolla syksylle saakka, ja Hydrolinelle sopiville kokeneille osaajille mahdollisesti pidempäänkin.

Työnantajanasi työsuhteessa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Kerro meille osaamisestasi ja täytä hakemuksesi tehtävään jo tänään! Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan, joten lisää myös palkkatoiveesi työhakemukseesi.

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot