Koneistaja
Valmet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Haluatko tulla mukaan valmistamaan maailman parhaita kartonki- ja paperikoneita?

Haemme Valmetille Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen koneistajaa imu-, valurauta- ja putkitelavalmistuksen telahiontaan.

Toivomme sinulta

Sinulla on metallialan perustutkinto ja kokemusta CNC- tai manuaalikoneistuksesta. Ohjelmointitaito sekä kokemus suurten kappaleiden koneistuksesta ja mittauksesta katsotaan eduksi. Koneistus tuotannossamme tapahtuu pääsääntöisesti kolmivuorotyönä. Sinulla on valmius oppia myös uusia tehtäviä sekä toimia niissä asiakastarpeidemme mukaisesti. Saat hyvän perehdytyksen ja tarvittavan koulutuksen tulevaan työhösi.

Tarjoamme

Tarjoamme hyvän työporukan sekä monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Saat perehdytyksen työhösi, tiimin tuen oppimiseesi ja mahdollisuuden ammatillliseen kehittymiseesi.


Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Rauno Vessari p. 040 5920 541.

Hae tätä tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.5.2021 mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot