(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Neles

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

 

Tehtävästä

Haemme koneistajaa Vantaan Hakkilan venttiilitehtaallemme vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään 5-akselisten koneiden parissa.

Työskentelet venttiilitehtaalla kappaleiden valmistuksessa. Valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja niiden sisäosia - pienisarjatuotantona. Koneistamo kattaa yhteensä 60 työstökonetta.

 

Odotamme

Tehtävä edellyttää koulutusta kone - tai metallialalta, jonka lisäksi toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta sekä CNC-sorvauksesta, että CNC-jyrsinnästä. Sinulla on joko aiempaa kokemusta 5-akselikoneiden käytöstä tai motivaatiota kehittyä moniakselikoneen käyttäjäksi. Fanuc-ohjauksen kokemus on tehtävässä oleellista ja on tärkeää, että haluat myös oppia ja kehittyä työstökoneiden ohjelmoinnissa, erilaisista ohjauksissa ja CAM-sovellusten tuntemuksessa.

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ja nautit aidosti työnteosta niin yksin kuin yhdessä tiimin kanssa. Työntekijänä olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen ja olet aina valmis oppimaan uutta.

Työ ei ole 3-vuorotyö, mutta toivomme sinulta valmiutta tehdä työtä kolmessa vuorossa tarpeen mukaan.

 

Tarjoamme

Neles tarjoaa sinulle suuren yrityksen etujen lisäksi loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi erinomaisissa työolosuhteissa. Saat tueksesi osaavat ja mukavat kollegat, jotka auttavat ja tukevat toinen toistaan päivittäisessä työssä. Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen heti työsuhteen alusta lähtien.

 

Lisätietoja ja hakeminen

Haethan tehtävää mahdollisimman pian Neles-urasivujen kautta, kuitenkin viimeistään perjantaihin 26.2. mennessä.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

 

neles.com/careers