(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Haemme Jyväskylässä sijaitsevaan asiakasyritykseemme osaavaa koneistajaa 

Työn kuvaus ja edellytykset

Työ sisältää metalliteollisuuden alihankinta yrityksen osien koneistustyötä, osien valmistusta ja työkaluhuoltoa. Etsimme tarkkaa, alasta innostunutta ja itsenäiseen työhön kykenevää henkilöä. Edellytämme alan koulutusta, ohjelmointitaitoa ja kokemusta CNC-sorvilla tai jyrsimellä työskentelystä. Toivomme, että Fanuc- tai Heidenhain-ohjaus on sinulle tuttu, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta. Eduksi katsomme MasterCam ohjelmointitaidon.

Mitä työ tarjoaa

Teet työtä yhdessä työnjohdon ja muun tiimin kanssa vastaten valmistuksen toteutuksesta ja tuotteen laatukriteerien täyttymisestä. Tärkeää on halu oppia uusia asioita sekä olla mukana kehittämässä työskentelyä eteenpäin. Saat viihtyisät työtilat ja mukavan työilmapiirin. Kappaleet ja sarjakoot ovat kooltaan vaihtelevia. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tarve työntekijälle on pitkäaikainen.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen palkkatoivomuksineen WorkPowerille mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja yrityksestä annamme haastattelussa. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: koneistaja, CNC-sorvi, Fanuc-ohjaus