Koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista  CNC-koneistajaa.

Tehtävissäsi toimit pääasiassa CNC-sorvilla, mutta halusi ja osaamisesi pohjalta on mahdollisuus toimia myös muilla koneilla tarpeiden mukaan. Hallitset niin yksittäiskappaleiden kuin suurempien sarjojenkin valmistuksen. 

Edellytämme alan koulutusta, ohjelmointi- ja piirrustusten luvun taitoa sekä työkoneiden, työstötekniikoiden ja käytettävien materiaalien tuntemusta.  Eduksi katsomme MasterCam ohjelmointitaidon.

Arvostamme hakijoissa oikeanlaista asennetta ja hyvää työmotivaatiota. Olet toimeen tarttuva ja yhteystyökykyinen ja halukas parantamaan jatkuvasti omaa tekemistäsi. Teet työtä yhdessä työnjohdon ja muun tiimin kanssa vastaten valmistuksen toteutuksesta ja tuotteen laatukriteerien täyttymisestä. Tärkeää on halu oppia uusia asioita sekä olla mukana kehittämässä työskentelyä eteenpäin.

Aluksi tarjolla on määräaikainen työsuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työhön. Meillä on tarjolla hyvät ja kattavat edut työntekijöille.

Jätä hakemuksesi pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044-385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1408891
  • Tehtäväalue: Teollisuus ja tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Outokumpu