(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020
Koneistaja, etsitkö päivätyötä? Vahvistamme tiimiämme hakemalla manuaali- ja NC-koneistus taitoista henkilöä Rajamäen toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen! Meillä pääset tekemään työtä mistä voit olla aidosti ylpeä ja toimimaan turvallisissa työympäristöissä. 

Työntekijämme ovat keskeinen osa liiketoimintastrategiaamme ja menestystämme. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja panostammekin työhyvinvointiin jokapäiväisessä tekemisessä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntasetelit ja laajat työterveyspalvelut. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaverihisi: www.caverion.fi/caverikirja 

Koneistajan työtehtävät sisältävät monipuolisten kappaleiden ja materiaalien koneistuksia, sekä teollisuuden kunnossapitotehtäviä.

Sinulla on aiempaa työkokemusta koneistajan tehtävistä tai vastavuoroisesti sinulla on tehtävään soveltuva ammattikoulututkinto. Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tiimipelaaja. Voitkin olla kokenut alan konkari tai alalta vasta valmistunut tekijä, asenne tekemiseen on tärkeintä! Arvostamme myös kykyä toimia luontevasti kiireessä sekä etsiä ratkaisuja eteen tuleviin ongelmiin. Eduksi katsomme Okuma, Sinumerik ja Heidenhain-osaamisen sekä kokemuksen CAM-ohjelmistoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työsuunnittelija Matti Koivisto, p. 040 305 6372 ja sähköpostitse matti.koivisto@caverion.com  

Hae tehtävää 20.12.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.