(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme ETRA Oy:lle useita KONEISTAJIA muovin CNC-koneistukseen Tampereen tehtaalle. Työsuhde on kokoaikainen ja töitä tehdään kahdessa vuorossa.

 

ETOLA-yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja -tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Vuodesta 1932 toimineen yhtiön kokonaisliikevaihto tänä päivänä on noin 450M € ja henkilöstömäärä 1500. Kokonaisvaltaista palvelukonseptia teollisuustuotteissa ja - tarvikkeissa tuottaa Etra - Your Industrial Partner. Teollisuustuotteiden lisäksi ETOLA-yhtiöihin kuuluu myös rakennustarvikealalla Meltex Oy Plastics, veneilyalan erikoisliike Maritim sekä kodintuoteketju Etola Shops Oy. Liiketoimintaa on Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltiassa. Katso lisää: www.etola.fi.

 

Odotamme:

-huolellista ja tarkkaa työnjälkeä

-loogista päättelykykyä

-tehtävään soveltuvaa koulutusta

 

Tarjoamme:

-osaamisesi mukaisen palkan

-työkokemusta monipuolisista tehtävistä

-mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla

  

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuodesta 2020. Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen, puh. +358 400 180 952 (arkisin klo 8-16).