(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Etsimme nyt menestyville asiakasyrityksillemme Vaasan seudulle koneistajia.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta alalta. Työssäsi voit käyttää sekä manuaalisorveja, jyrsimiä sekä CNC-koneita. Työnkuvaan kuuluu mahdollisesti myös viimeistelyä sekä muita konepajan työtehtäviä.

Konepiirustusten lukutaito on iso etu tehtävää haettaessa, mutta ei täysin välttämätön vaatimus. CNC-ohjelmointitaito ei ole myöskään välttämätöntä tässä tehtävässä, mutta katsotaan myös eduksi.

Tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Arvostamme myös, että osaat ottaa vastaan palautetta ja kehittää itseäsi annetun palautteen perusteella. Tärkeää on myös, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden osana työntekoa.

Rekrytointia hoitaa Barona. Työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle ja työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä käyttämään ammattitaitoasi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä nykyaikaiset työskentelyolosuhteet. Lisäksi tarjoamme osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön. Mikäli kiinnostuit, niin haethan nopeasti tätä paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.