(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Valta Works Oy on huhtikuussa 2014 toimintansa aloittanut keskiraskas alihankintakonepaja. Yrityksen palveluita ovat sorvaus-, jyrsintä- ja avarrustyöt. Konepajan historia alkaa jo 1940-luvulta, jolloin toiminta alkoi Oy Suojarakenne Ab nimen alla. Tämän jälkeen omistajina ovat olleet muun muassa Rauma Repola, Metso ja Hollming Oy. Vuonna 2014 konepajan nimeksi muuttui Valta Works Oy ja uudeksi omistajaksi tuli Juhani Valtanen.

Haemme Poriin CNC-KONEISTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään viiden vuoden kokemusta koneistuksesta, sekä erilaisten ja kokoisten kappaleiden valmistuksesta. Hyvä aarporakokemus on ensisijaisen tärkeää.

Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-koneistuksesta. Eduksi katsomme Heidenhain- ohjauksen tuntemuksen. Lisäksi aiempi kokemus sorvilla työskentelystä tai jyrsinnästä katsotaan eduksi. 

Työ on 2-vuorotyötä. Työsopimus tehdään neljäksi kuukaudeksi ja tämän jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaan kirjoille.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin, ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi