(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tämä tehtävä sopii myös uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle.

Tarjolla on työpaikka Turussa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työssäsi toimit CNC-koneistajana. Työskentelet pääasiassa pienempien kappaleiden valmistuksessa sarjatuotannossa. Varmistat omalla työpanoksellasi, että valmistettavat tuotteet vastaavat asiakkaan vaatimuksia, suoritat kappaleiden mittauksia, vaihdat työstettäviä kappaleita ja tarvittaessa teet koneelle myös asetuksia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työn kautta hankittua ammattitaitoa. Hallitset yleisimmät mittaustekniikat, sinulta sujuu kappaleiden vaihtaminen ja sinulla on kokemusta Fanuc-. Heidenhein-, tai Sinumerik-ohjauksesta. Työ on vuorotyötä, joten edellytämme valmiutta vuorotyöhön.

Tässä on loistava työmahdollisuus turkulaisessa vakavaraisessa yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja hankkia itsellesi pitkäaikainen työsuhde. Palkkaus määritellään Teknologiateollisuuden TES:n ja valitun henkilön osaamisen perusteella.

Haethan tehtävää nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Kerro hakemuksessasi työhistoriastasi sekä tehtävään liittyvästä osaamisesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Laura Ström, puh. 0469236044.