(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

 

Tehtävästä

Liiketoiminnan vahvistuessa ja tilausmäärien kasvaessa haemme nyt koneistajia Vantaan Hakkilan venttiilitehtaallemme vakituiseen työsuhteisiin.

Työskentelet venttiilitehtaallamme kappaleiden valmistuksessa. Valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja niiden sisäosia – pienisarjatuotantona. Koneistamo kattaa yhteensä 60 työstökonetta.

 

Odotamme

Olet kouluttautunut kone- tai metallialalla ja sinulla on jo ehkä aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Voit olla kokenut alan ammattilainen tai vasta uran alkutaipaleella ja sinulla on motivaatiota ja halua kehittyä rautaiseksi koneistuksen ammattilaiseksi. CAM-sovellusten tuntemus on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ja nautit aidosti työnteosta niin yksin kuin yhdessä kansainvälisen tiimin kanssa. Teet työtä hyvällä asenteella - olet työntekijänä vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen sekä aina valmis oppimaan uutta.

Työtä tehdään vuorossa, joten toivomme sinun pystyvän sitoutumaan vuorotyöhön.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kansainvälisen ja joustavan toimintaympäristön, jossa jokaisen työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä huolehditaan. Tiimissämme on loistava työilmapiiri ja saatkin tueksesi osaavat ja mukavat kollegat, jotka auttavat ja tukevat toinen toistaan päivittäisessä työssä. Saat perusteellisen ja kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alusta lähtien.

Tarjoamme sinulle suuren ja menestyvän yrityksen etujen lisäksi mahdollisuuden kehittää osaamistasi erinomaisissa työolosuhteissa. Lisäksi pääset osallistumaan toimintamme päivittäiseen kehittämiseen yhdessä kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

 

Lisätietoja ja hakeminen

Haethan tehtävää Metso Careers –sivujen kautta viimeistään perjantaihin 6.3. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Salminen, marja.salminen@metsopartners.com.

 

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.