(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme koneistajaa Ylämyllyllä toimivalle asiakkaallemme.   

Tehtävä sisältää monipuolisia koneistuksen työtehtäviä, asiakkaamme nykyaikainen ja monipuolinen konekanta koostuu pystykaraisista työstökeskuksista ja monitoimisorveista. Tällä kertaa etsimme koneistajaa nimenomaan pystykaraiselle työstökeskukselle. Työstettävät sarjakoot vaihtelevat pienistä keskisuuriin. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta pystykaraisen työstökeskuksen käytöstä ja asetusten tekemisestä. Lisäksi olet huolellinen, oppimiskykyinen ja sinulla on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan.  

Työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää aluksi muutamia kuukausia. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön asiakkaamme kirjoilla. 

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikaisesti tehtävään!

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 576 5735.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.