(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Onko sinulla halu työllistyä metallialalle? Entä löytyykö sinulta kokemusta koneistamisesta tai sorvaamisesta? Meillä on sinulle työ!

Haemme asiakkaallemme useita KONEISTAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Karkkilaan.

Työssä pääset valmistamaan erilaisia komponentteja sairaalateknologian laitteisiin. Osia työstetään alumiinista, muoveista, ruostumattomista- ja haponkestävistä teräksistä. Erikoisimpina tehtävinä mainittakoon erikoismetallien, kuten titaani ja hastelloyn työstäminen. Osien koko vaihtelee sormenpäästä koripallon kokoluokkaan. Työtä tehdään 2-vuorossa vuoroviikoin klo 6-14 ja 14-22.

Odotamme sinulta metallialan työkokemusta, eikä alan koulutuksestakaan ole haittaa. Tärkeintä on kuitenkin valmius oppia paljon uutta ja innokkuus metallialan töihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa on laaja valikoima erilaisia metallintyöstökoneita. Tällä hetkellä talossa on 35kpl CNC-koneita, tankoautomaatti- ja istukkasorveja sekä jyrsinkoneita erilaisilla ohjauksilla. Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, mutta osoittaessasi taitosi, sinut voidaan rekrytoida suoraan yritykseen vakituiseksi työntekijäksi. Bonuksena saat mukavat työkaverit, jotka ovat viihtyneet talossa pitkään! Lisäksi saat tietysti meidän ammattimaisen HR-tiimin tuen.

Onko tämä työ juuri sinulle? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai soita suoraan Henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, puh. 0405532130, niin sovitaan haastatteluaika. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.