(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
Toimenkuva
Haemme teknologiateollisuuden alan asiakkaallemme Huittisiin CNC-koneistajaa työskentelemään nykyaikaisilla koneistuskeskuksilla. Työ on vuorotyötä.
Odotamme sinulta
Voit olla jo kokemusta omaava ammattilainen tai urasi alkumetreillä oleva kehittymishaluinen ja -kykyinen tulevaisuuden osaaja. Kokemus ohjelmien ja asetusten teosta katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on ahkera ja tunnollinen tiimityöntekijä. Tarkkuus, huolellisuus, pitkäjänteisyys ja halu kehittyä ovat myös etsimiämme ominaisuuksia.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja mukavan työyhteisön pitkään paikkakunnalla toimineessa yrityksessä. Tehtävässä pääset kartuttamaan ammattitaitoasi ja työskentelemään nykyaikaisten menetelmien ja mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti pikaisestikin, ja haemme työhön sitoutuvaa työntekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemus klikkaamalla ohesta "Hae työpaikkaa" tai lähetä sähköpostitse osoitteeseen huittinen@vmp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Laine p. 040 744 4261 tai Lotta Toivola p. 044 776 5175.
Kesto
Pitkäkestoinen/vakituinen
Lisätietoja
Sonja Laine, huittinen@vmp.fi, 0407444261
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.05.2019 mennessä.