(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Onko sinulla halu työllistyä metallialalle? Onko sinulla kokemusta koneistamisesta tai sorvaamisesta? Meillä on sinulle työ!

Haemme asiakkaallemme useita KONEISTAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Karkkilaan.

Työssä pääset valmistamaan mekaanisia komponentteha, paineilmaohjattuja sylintereitä, palloventtiileitä ja komponentteja sairaalateknologian laitteisiin. Osia työstetään alumiinista, muoveista, ruostumattomista- ja haponkestävistä teräksistä. Erikoisimpina tehtävinä mainittakoon erikoismetallien, kuten titaani ja hastelloyn työstäminen. Osien koko vaihtelee sormenpäästä koripallon kokoluokkaan. Työtä tehdään 2-vuorossa vuoroviikoin klo 6-14 ja 14-22.

Odotamme sinulta metallialan koulutusta, eikä työkokemuksestakaan ole haittaa. Tärkeintä on kuitenkin valmius oppia paljon uutta ja intohimo metallialan töihin.

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman erilaisia metallintyöstökoneita. Tällä hetkellä talossa on 35kpl CNC koneita, tankoautomaatti- ja istukkasorveja (Fanuc, Siemens ja "Traub/Mitshubish" -ohjauksella sekä jyrsinkoneita (Brother, Fanuc ja Heidenhain ohjauksilla). Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, mutta osoittaessasi taitosi, sinut tullaan rekrytoimaan suoraan yritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen työhakemuksesi viimeistään 26.5.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi