(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Oletko kiinnostunut kehittymään koneteollisuuden alalla? Löytyykö sinulta osaamista työstökoneiden ohjelmoinnissa? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme nyt työntekijää KONEISTAJA -tehtävään koneteollisuuteen erikoistuneelle asiakkaallemme Järvenpäähän.

Koneistajana työskentelet osana asiakkaamme tuotantoprosessia. Toivomme hakijalta osaamista työstökoneiden käytöstä sekä ohjelmoinnista ja erityisesti SINUMERIK-ohjelmointitaito katsotaan eduksi. Asiakkaallemme haetaan yhtä täysipäiväistä työntekijää arkipäivävuoroihin 2-vuorotyöhön. Viikoittainen työaika on 40 tuntia.

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkinto koneistuksen suuntautumisella. Myös alan työkokemus on iso etu. Toivomme hakijoilta valmiuksia menestyä hektisessä ja kuitenkin samaan aikaan tarkkuutta vaativassa työssä. Tämän lisäksi työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen työympäristöön, jossa olet osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Työsuhde on aluksi 6kk pituinen määräaikaisuus, minkä jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme listoille. Palkkaus määrittyy työntekijän osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian. Lisätietoja tästä paikasta voit tiedustella Vilppu Hyppölältä puhelimitse numerosta 029 323 1445 tai sähköpostitse vilppu.hyppola@personalhuset-sg.com.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi