(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Vaasaan kahta CNC-koneistajaa.

Työ pitää sisällään helpohkoa koneistusta koneistuskeskuksella, mutta toivomme hakijalta kokemusta kuitenkin asetuksien teosta, korjauksista Fanuc-ohjelmaan ja työkalujen valinnasta. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu muita koneistukseen liittyviä vaiheita, kuten hiontaa ja reikien porausta.

Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet toimeen porukassa. Hyvällä asenteella on suuri merkitys! Sinulle on lisäksi tärkeää, että jälkesi on laadukasta ja sinulta löytyy halua oppia lisää. Pystythän kommunikoimaan joko suomen- tai englanninkielellä. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Lähetä hakemuksesi paikkaan pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen,
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: koneistus, koneistaja, Fanuc, vuorotyö, kokoaikatyö