(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme Laitilaan ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa.

Tehtävänäsi on koneistuskeskuksen käyttö ja ohjelmointi. Sinulla on aiempaa kokemusta Fanuc-ohjauksesta ja koneistuskeskuksista. Myös muiden ohjelmien käyttökokemus katsotaan eduksi. Olet käynyt alan koulutuksen ja sinulla on aiempaa työkokemusta koneistuksesta.

Lisäksi toivomme sinulta:
- reipasta asennetta
- hyviä mittaustaitoja
- tarkkaa työnjälkeä

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ alkaa määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille. Pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä ja osaavassa työporukassa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi kokemuksestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: 
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi