(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme Jyväskylässä sijaitsevaan asiakasyritykseemme osaavaa koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme tarkkaa ja itsenäiseen työhön kykenevää koneistajaa. Edellytämme alan koulutusta, ohjelmointitaitoa ja kokemusta CNC-sorvilla tai jyrsimellä työskentelystä. Toivomme, että Fanuc- tai Heidenhain-ohjaus on sinulle tuttu, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta. Olethan myös luotettava työntekijä ja sinulla on halu kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sekä viihtyisät työtilat ja mukavan työilmapiirin. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi, 0407069967

koneistaja, CNC-sorvi, Fanuc-ohjaus