(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Oletko suorittanut kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon tai muun metallialan koulutuksen ja onko sinulle karttunut kokemusta koneistuksesta työn tai opintojen kautta?


Etsimme KONEISTAJAA asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja työn tai opintoihin liittyvien harjoitteluiden kautta hankittua työkokemusta. Huomioimme eritasoisia osaajia, sillä työtehtävä muotoutuu valittavan henkilön mukaan. Työssä on mahdollisuus kokemuksen karttuessa edetä vaativampiin tehtäviin. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta ja hyvää työn jälkeä. Työnkuvan vuoksi voimassa oleva työturvakortti on välttämätön. Myös muut hakemukset otetaan huomioon.

Työt tehdään arkisin 2-vuorotyössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä. Töiden on arvioitu kestävän marraskuun loppuun saakka, mutta on mahdollista että työt jatkuu pitempään.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Hae paikkaa pian, haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä Jennika Puominen 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com. Voit tulla tapaamaan meitä myös avoimien ovien päiville toimistollemme 31.10 klo 12-15. Osoite Kansankatu 9. Lisätietoja avoimien ovien päivästä työnhakijoille Personalhuset Rovaniemen Facebook-sivuilla. 

https://www.facebook.com/events/1347506822051394/Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden oman alan työhön siistissä ja uusissa työtiloissa.  


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

 

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi