(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt manuaalikoneistajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen UPM Kymin paperitehtaan kunnossapitoon.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Mitä teet

Koneistajana tehtävänäsi on koneiden kone-elinten korjaus- ja uusvalmistaminen manuaalityöstökoneilla. Osallistut myös tehtaan koneiden ja laitteiden kunnossapitotöihin.

Kuka olet

  • Sinulla on soveltuva alan koulutus
  • Sinulla on usean vuoden kokemus koneistajan työtehtävistä – hallitset lastuavan työstön metallisorveilla, jyrsinkoneella, kiilaurantekokoneella ja erilaisilla porauskoneilla sekä kappaleiden mitoituksen ja sovitteet
  • Tunnet hyvin koneistettavien materiaalien raaka-aineoppia ja sinulla on hyvät valmiudet dokumenttien lukemiseen
  • Kokemus asennustehtävistä ja telahionnasta lasketaan eduksi
  • Olet omatoiminen ja pystyt itsenäiseen työntekoon
  • Olet joustava ja sinulla on vahvat yhteistyötaidot

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta. 
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kunnossapitopäällikkö Anssi Koivula, puh. 0405176051

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 16.9.2018.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.