(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme koneistajaa. Asiakkaamme ydinosaaminen on keskiraskas koneistus, hitsattujen rakenteiden ja valuosien koneistus sekä kokoonpano.

Edellytämme hakijalta kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä osaamista Fanuc-ohjauksen käytöstä. Etsimämme hakija on reipas ja huolellinen työntekijä, joka pystyy niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Arvostamme asiakaslähtöistä otetta ja joustavuutta.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aiemmasta työhistoriastasi ja koneistusosaamisestasi.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi