(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme nyt ohjelmointitaitoista koneistajaa.

Hakijalta edellytämme työhön soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta koneistajan työstä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen ja ahkera. Odotamme sinulta kokemusta työkalujen huollosta, mittavälineiden hyvää hallintaa ja ohjelmointitaitoa (Siemens 840 D). Eduksi katsotaan trukilla-ajotaito ja parametrien ymmärtäminen. 

Tehtävään valittava henkilö tekee työnsä Mandellin koneilla FMS-ympäristössä. Tehtävä työ on pääosin sarjatuotantoa, ja kappalekoot ovat 25kg/1000 kg. 

Tarjoamme sinulle työn ammattimaisessa ympäristössä, jossa voit kehittää osaamistasi. Työ alkaa vuokrasuhteena koeajaksi, minkä jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. 

Laita hakemuksesi jo tänään kotisivujemme kautta. 

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi