(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme Jyväskylässä sijaitsevaan asiakasyritykseemme osaavaa koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää, tiimityötaidot omaavaa, tarkkaa ja luotettavaa koneistajaa. Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-sorvilla tai jyrsimellä työskentelystä. Eduksi katsomme erityisesti Fanucin tai Heidenhain- ohjauksen tuntemuksen, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta ja halua oppia uutta.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisuus tehdä kaksivuorotyötä on eduksi.

Työstä maksetaan 15€ - 17€ tuntipalkkaa. Tarkempi palkkaus määräytyy työntekijän osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sekä viihtyisät työtilat ja mukavan työilmapiirin.

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Toimi pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi