(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018

Tehtävästä

Etsimme nyt Koneistajaa Metso Minerals -liiketoimintaamme Tampereen Hatanpäälle.


Työskentelet koneistustehtävissä kivenmurskauslaitteiden kokoonpanotehtaallamme noin 30 hengen koneistusosastolla.

Tehtäviisi kuuluu CNC-koneistus karusellisorvilla, jossa on käytössä Siemensin ohjaus. Työskentelemme tiimissämme kolmessa vuorossa.  

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla joko koneistajan koulutus tai jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus Siemensin CNC-ohjausjärjestelmästä on sinulle eduksi. Perehdytämme sinut kyllä tehtävään, joten voit olla vasta urasi alkutaipaleellakin.

Tärkeintä on innostus alaa kohtaan, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kyky ja kiinnostus oppia uutta. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen myös kiireen keskellä etkä pelkää tarttua toimeen itsenäisesti.

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen vakituisen työn, jossa pääset tekemään maailman johtavia murskaimia ja oppimaan ja kehittymään kanssamme. Tueksesi saat meiltä mukavat, osaavat työkaverit, viihtyisän työympäristön, perusteellisen perehdytyksen sekä suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoa

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Metso Careers -sivun kautta viimeistään ke 16.5.2018. Luo profiili järjestelmään kohdasta "create account" ja liitä ansioluettelosi (Resume) profiiliisi. Lähettääksesi hakemuksen, klikkaa Apply-painiketta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoinsinööri Janne Mäkipää, arkisin klo 11-16, puh: +358 50 317 0675

 

Metso Suomi on savuton työpaikka 1.6.2018 alkaen.