(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme Jyväskylässä sijaitsevaan asiakasyritykseemme osaavaa koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää, tiimipelitaidot omaavaa, tarkkaa ja luotettavaa koneistajaa. Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-sorvilla tai jyrsimellä työskentelystä. Eduksi katsomme erityisesti Fanucin tai Heidenhain- ohjauksen tuntemuksen, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta ja halua oppia uutta.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisuus tehdä kaksivuorotyötä on eduksi.

Työstä maksetaan 15€ - 17€ tuntipalkkaa. Tarkempi palkkaus määräytyy työntekijän osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sekä viihtyisät työtilat ja mukavan työilmapiirin.

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Toimi pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: Sandra Häyrinen, sandra.hayrinen@workpower.fi