(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Etsimme asiakkaallemme Hartolaan koneistajaa eläköityvän koneistajan tilalle.

Haemme nyt metallialan taustaista henkilöä koneistajan työhön. Tarjolla on toistaiseksi voimassaoleva sopimus ja vakaa työpaikka. Voit olla työurasi alussa tai jo kokenut koneistuksen ammattilainen. Tehtävän kuvaa muokataan uuden tekijän osaamistaustan mukaan.

Tehtävä edellyttää metallialan tai muun soveltuvan alan ammatillista koulutusta, tai vaihtoehtoisesti työn kautta hankittua osaamista alalle. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen koneistuksesta. Olethan positiivisella ja työtä pelkäämättömälla asenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu työskennellä metallialan töissä.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus jo pian rekrytointijärjestelmämme kautta, sillä käymme ehdokkaita läpi jo ennen hakuajan loppua. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit halutessasi tiedustella osoitteesta mari.yla-uotila@barona.fi sekä puhelimitse 050 572 4853.

Barona on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.