(Poistunut julkaisusta)

Koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Haemme Varkaudessa sijaitsevalle asiakkaallemme kahta (2) KONEISTAJAA. 

Toimit varaosavalmistuksessa koneistustehtävissä. Sinulla on koneistajan - tai vastaava ammattitutkinto ja mielellään jo vähän kokemusta koneistustöistä esim. porauksesta tai sorvaamisesta. 

Osaat lukea kuvia ja kykenet työstämään kappaleita mittojen mukaan. Omaat riittävät ATK-valmiudet, ja olet halukas oppimaan uutta ja tekemään töitä monitaitoisesti. Pystyt tekemään 3-vuorotyötä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Olet toimeen tarttuva ja yhteystyökykyinen ja halukas parantamaan jatkuvasti omaa tekemistäsi. Teet työtä yhdessä työnjohdon ja muun tiimin kanssa vastaten valmistuksen toteutuksesta ja tuotteen laatukriteerien täyttymisestä. 

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen, jossa mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus, rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.